anchetaonline.ro

Argeș – Atenție la indiferență! Femei fără carnet, prinse la volan!

de | 24.05.2023 18:17 | Știri

Polițiștii argeșeni au depistat, în urlimele 24 de ore, trei persoane la volan, ce nu aveau însă, permis de conducere. Dintre acestea, două erau femei.

Astfel, este vorba despre o femeie de 29 de ani, din Țițești, care a fost prinsă de polițiști, în momentul în care conducea un autoturism pe raza orașului Mioveni.

În urma verificărilor în bazele de date a rezultat că cea în cauză nu este posesoare de permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Cea de-a doua, este o femeie de 28 de ani, din comuna Cărnățelu, județul Dâmbovița. Tânăra se afla la volanul unui pe DC 84, pe raza comunei Țițești, iar în urma verificărilor în bazele de date a rezultat că cea în cauză nu este posesoare de permis de conducere.

Totodată, pe DC Pițigaia, de pe raza comunei Stălpeni, polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au depistat și un bărbat de 30 de ani, din Ștefănești, care, de asemenea, nu este posesor de permis de conducere.

În ambele situații a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

 

Foto buzau.net

Foto descriptiv.

Citiți, de asenenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean de 71 de ani se juca “De-a taximetristul”, pe banii clienților!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: