(VIDEO) Femeia care l-a văzut ultima dată pe bărbatul luat de ape: „Îmi pare rău că n-am putut să-l salvez”

de | 21.01.2023 09:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Argeș: Bărbatul luat de ape este de negăsit! Pompierii continuă căutările

Nici până la această oră, bărbatul de 47 de ani, care a fost luat de ape în pârâul Valea Iașului, din Curtea de Argeș, vineri, 20 ianuarie, nu a fost găsit.

Forțele de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș continuă căutările în zona în carea fost văzut ultima dată.

De asemenea, efectivele au fost organizate în echipe care s-au schimbat, pe parcursul nopții, o dată la patru ore, însă bărbatul nu a fost găsit.

Singura veste bună este că nivelul apei a scăzut cu aproximativ un metru.

parau valea iasului 1 - (VIDEO) Femeia care l-a văzut ultima dată pe bărbatul luat de ape: „Îmi pare rău că n-am putut să-l salvez”

Foto ISU Argeș

Astfel de operațiuni se vor desfășura și pe tot parcursul zilei de astăzi, până la găsirea persoanei.
Față de ziua precedentă, nivelul apei din zonă a scăzut cu aproximativ un metru, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Bărbatul a fost văzut ultima dată de către o localnică și soțul acesteia. Femeia spune că l-a atenționat pe omul dispărut în ape să nu treacă peste puntea improvizată, deoarece debitul apei este destul de mare dupa ce in ultimele ore a plouat foarte mult, dar el s-a aventurat. Omul a cazut de pe podeț.

Localnica l-a alarmat pe soțul ei, care a intrat după el în apă, atât el, cât și femeia. Însă, nu l-au putut salva.

Amintim că vineri, în jurul orei 17:00, pompierii au fost alertați cu privire la dispariția bărbatului, care ar fi alunecat de pe o punte improvizată și ar fi căzut în pârâul Valea Iașului.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) O persoană a căzut în pârâul Valea Iașului! Salvatorii încă îl caută!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: