ARGEȘ: Câine ținut fără mâncare și apă! Stăpâna a fost amendată

de | 09.09.2022 17:41 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

O femeie din Curtea de Argeș a fost amendată de oamenii legii, conform Legii privind protecția animalelor, după ce s-a descoperit că aceasta își ținea câinele în condiții necorespunzătoare.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au primit o sesizare privind fapta femeii. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că patrupedul, animal de talie medie și rasă comună, era nemicrocipat, nesterilizat și nedeparazitat. Mai mult, acesta era ținut fără hrană și fără apă, într-un adăpost necorespunzător.

Pentru că animalul era într-o stare de pericol, a fost emis un ordin de plasare într-un adăpost specializat, iar câinele a fost dat unei asociații de protecția animalelor din municipiul Curtea de Argeș.

Foto descriptiv descopera.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Controale la magazinele din Pitești! Amenzi usturătoare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Protecția Animalelor