USR Argeș continuă campania ”USR te ascultă”

de | 12.05.2023 12:54 | Știri, Județean, Pitești, Politic

USR Argeș continuă campania ”USR te ascultă”. Ieri, mai mulți membri ai partidului și senatorul Narcis Mircescu au fost în cartierul Craiovei din Pitești pentru a discuta cu locuitorii din zonă. Cetățenii Argeșului au ocazia să discute frecvent cu reprezentanții USR-ului, pe stradă sau chiar la ușa locuinței, atât în Pitești, cât și în multe alte localități din Argeș.

Sursă foto: USR Arges

”Ieri, alături de colegii mei din partid, am fost în cartierul Craiovei din Pitești pentru a discuta cu oamenii despre nemulțumirile și propunerile acestora. Cei mai mulți se plâng de prețurile enorme care le-au pus capac puterii lor de cumpărare. Avem parte de alimente de bază ale căror prețuri s-au dublat în ultimul an și jumătate.

Am întâlnit mulți tineri în parcurile din cartier. Nici pentru ei situația nu este mai roz. Prețurile trimit înapoi în casă orice tânăr care dorește să își folosească puținii bani de buzunar pentru a se relaxa alături de prieteni. Produsele de patiserie au ajuns la valori la fel de mari ca aroganța guvernării: covrigi la cel puțin 2 lei, o felie de pizza la 8 lei și celebrele chifle cu pui la 20 de lei. În schimb, membrii PSD si PNL o duc bine. La fel și pilele de partid și rudele acestora, pe care continuă să le angajeze la stat…degeaba (pe banii noștri).

USR rămâne alături de voi. În 2024 avem o șansă să schimbăm soarta acestei țări”, a explicat Narcis Mircescu, președintele USR Arges și senator în Parlamentul României, potrivit comunicatului de presă transmis.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Președintele USR, Cătălin Drulă, despre dezastrul din Legile Educației: După nouă ani de președinție Iohannis, atât s-a putut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş