PSD Argeș și-a desemnat candidații la Bughea de Jos, Șuici, Sălătrucu și Poiana Lacului

de | 17.04.2024 18:31 | Rural, Politic

PSD propune un candidat tânăr, muncitor și bine pregătit pentru funcția de primar al comunei Bughea de Jos. Bogdan Oancea are studii economice superioare și are experiență în administrația publică în calitate de viceprimar al comunei. Potrivit informării publicate pe pagina de Facebook, Adunarea Generală a PSD Bughea de Jos a validat astăzi candidatura acestuia la Primărie. Totodată, zilele trecute au mai fost desemnați și candidații la Șuici, Sălătrucu și Poiana Lacului.

La eveniment a fost prezent și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

”La Bughea de Jos este nevoie de o schimbare pentru ca localitatea să iasă din amorțeală. Iar această schimbare o poate aduce un tânăr cu dragoste de localitatea sa natală și cu pricepere pentru a face ceea ce trebuie pentru comună. Îl susțin, împreună cu echipa PSD Argeș, pe Bogdan Oancea și îl asigur că va avea tot sprijinul nostru cât timp se va afla la conducerea Primăriei Bughea de Jos”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit informării citate.

”Am văzut în multe localități din Argeș ce înseamnă parteneriatul solid dintre primar, Consiliul Local și Consiliul Județean. Acest parteneriat poate însemna și pentru Bughea de Jos dezvoltare, modernizare. Avem nevoie de canalizare, de rețea de gaze, de drumuri modernizate. Prin proiectele pe care le voi implementa cu sprijinul domnului Ion Mînzînă și al echipei de parlamentari ai PSD Argeș îmi doresc să cresc gradul de civilizație, sănătate și confort al cetățenilor din Bughea de Jos”, a declarat Bogdan Oancea.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Bogdan Oancea

La Bughea de Jos au fost prezenți și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, candidatul PSD la Primăria Câmpulung Georgel Madularea, primari din zonă, directorul Muzeului Golești, Iustin Dejanu, consilieri județeni și locali, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu și simpatizanți.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Constantin Iatagan

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Nicolae Langer

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Valerică Spirea

Constantin Iatagan, primarul comunei Șuici, a fost desemenat marți de Adunarea Generală a organizației locale PSD să candideze pentru un nou mandat de primar al localității. Tot marți, a avut loc Adunarea Generală a PSD Sălătrucu, prilej cu care membrii organizației locale l-au desemnat cu unanimitate de voturi pe primarul Nicolae Langer să candideze pentru un nou mandat de primar. Luni a avut loc Adunarea Generală a PSD Poiana Lacului. Cu acest prilej, viceprimarul Valerică Spirea a fost desemnat candidat al PSD la funcția de primar al comunei Poiana Lacului.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Daniel Buzdugan: Sâmbătă vin și eu la Simfonia Lalelelor în Parcul ”Lunca Argeșului”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă | PSD Argeș

Ultimele articole