Lucrările de modernizare avansează rapid pe strada Cuza Vodă

de | 17.04.2024 18:26 | Din ediția tipărită, Administrație, Curtea de Argeș

Lucrările care se fac pe strada Cuza Vodă avansează rapid. S-a ajuns până la Spital cu scoaterea bordurilor, montarea unora noi și pregătirea pentru asfaltare, iar după Cuza Vodă muncitorii vor face aceleași lucrări pe strada Râmnicu Vâlcea și apoi vor trece la strada Albești. Imediat ce strada Cuza Vodă va fi pregătită – inclusiv cu amenajarea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Cuza Vodă, Despina Doamna și Banu Mărăcine –, aceasta va fi asfaltată. La fel se va proceda și cu celelalte două căi rutiere incluse în acelaşi proiect.

Vă reamintim că trei străzi importante, respectiv Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea și Albești, fac obiectul lucrărilor de modernizare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Cuza Vodă și Albești au fost reabilitate ultima dată în 2008, dar nu în totalitate, așa cum se întâmplă acum.

semafoare curtea de arges

Semafoarele de pe strada Albești vor fi puse în funcțiune săptămâna aceasta

La intersecția străzilor Albești, Valea Danului și Vasile Lupu au fost montate semafoare. Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, sistemul de semaforizare este compus dintr-un automat semaforizare intersecție, ciclic, pentru 8 semafoare independente, 6 semafoare cu LED-uri pentru vehicule, 8 semafoare pentru pietoni, 4 semafoare de prim vehicul şi 4 semafoare acustice pentru nevăzători. Începând din această săptămână, semafoarele vor fi funcționale.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Curtea de Argeş, se lucrează la reabilitarea străzilor Cuza Vodă, Albești și Râmnicu Vâlcea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş | Programul Naţional „Anghel Saligny”

Ultimele articole