În Curtea de Argeş, se lucrează la reabilitarea străzilor Cuza Vodă, Albești și Râmnicu Vâlcea

de | 02.04.2024 08:44 | Din ediția tipărită, Administrație, Curtea de Argeș

Printr-un proiect finanţat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a început reabilitarea a trei străzi importante din Curtea de Argeș: Albești, Cuza Vodă, Râmnicu Vâlcea. Constructorii vor înlocui bordurile, vor pregăti terenul și apoi vor trece la asfaltarea celor trei străzi. Trotuarele de pe strada Râmnicu Vâlcea vor fi refăcute printr-un proiect cu fonduri europene, iar cele de pe străzile Cuza Vodă și Albești vor fi reabilitate de Serviciul Public de Gospodărie Comunală prin programul de lucrări pe acest an.

În proiect sunt prevăzute și două sensuri giratorii noi, pentru fluidizarea traficului. Primul dintre ele, la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Progresu, a fost deja configurat. Al doilea sens giratoriu va fi amenajat în zona Ocolului Silvic Curtea de Argeș, la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Banu Mărăcine și Despina Doamna.

sens giratoriu nou curtea de arges

A început curățenia de primăvară în parcurile din Curtea de Argeș!

Primăria Curtea de Argeș, prin Serviciul Public de Gospodărie Comunală, a început curățenia în parcurile și spațiile verzi din municipiu. Pe rondurile din centrul orașului au fost plantate panseluțe, parcul Fântâna lui Manole a fost curățat de crengile uscate și se lucrează la repararea și vopsirea băncilor de odihnă. De asemenea, au fost curățate spațiile verzi din spatele blocurilor de pe strada 1 Mai. Acțiunea de salubrizare va continua în toate parcurile și pe toate spațiile verzi din oraș – informează reprezentanţii administraţiei publice locale.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Automăturătoare nouă pentru curățarea și spălarea străzilor din Curtea de Argeş

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş

Ultimele articole