PSD Argeș și-a desemnat candidații la Valea Mare Pravăț și Dragoslavele

de | 06.04.2024 18:38 | Politic, Rural

Astăzi au fost desemnați, cu unanimitate de voturi, candidații PSD pentru funcțiile de primar în comunele Valea Marea Pravăț și Dragoslavele, anunță cei dela PSD Argeș.

Munca, priceperea, încrederea de care se bucură din partea concetățenilor și rezultatele bune avute până acum îl recomandă pe Petre Ionel Boncoi pentru un nou mandat de primar la Valea Mare Pravăț. Pe de altă parte, la Dragoslavele, una dintre cele mai pitorești localități ale Argeșului, este nevoie de schimbare! Iar Laurențiu Militaru și echipa PSD pot aduce schimbarea în bine la Dragoslavele! La Adunările Generale de desemnare a candidaților din cele două comune au participat deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Bughiu, secretarul de stat MDLPA Vlad Ștefan Niculae, primari din zonă, Georgel Mădulărea, președinte PSD Câmpulung, consilieri județeni și locali, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Cristi Funie.

“La Valea Mare Pravăț și la Dragoslavele PSD are cei mai buni candidați, cele mai bune echipe de consilieri și cele mai bune programe de dezvoltare! Le urez mult succes candidaților noștri! Suntem alături de ei și de comunitățile dumnealor!”, a declarat deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, potrivit informării PSD Argeș.

”Suntem mere alături de comunitățile locale”

“Consiliul Județean a sprijinit permanent oamenii din Valea Mare Pravăț și din Dragoslavele. La Valea Mare Pravăț am alocat fonduri pentru podul de la Gura Pravăț (DC 19) peste Argeșel, pentru canalizare la Malul lui Neci, Barace și Bălan-Trandafir, dar și pentru modernizări de drumuri. Iar la Dragoslavele elevii din comună vor beneficia și de un microbuz de transport școlar printr-un program derulat de CJ. Suntem mere alături de comunitățile locale”, a declarat Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Muncii: ”Fondurile europene sunt indispensabile în ceea ce priveste susținerea angajatorilor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș

Ultimele articole