Argeș: Un elev de 16 ani a fost reținut, după ce a bătut doi colegi la liceu!

de | 08.02.2024 16:45 | Știri, Eveniment

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară Argeș au continuat, în cursul zilei de 7 februarie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, șantaj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii l-au reținut pe un minor de 16 ani, din Negrași, care, în ziua de 26 ianuarie, a bătut doi colegi de clasă chiar în timp ce se afla într-o unitate de învățământ din Mozăceni.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, în urma cercetărilor efectuate și după administrarea ., minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 08 februarie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor implicați și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Sursă foto: evz.ro/ descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Judecătoria Costești | Mozăceni | Negrași

Ultimele articole