O șoferiță de 20 de ani a rămas pieton și s-a ales cu o amendă usturătoare, după ce a condus în Pitești!

de | 08.02.2024 17:09 | Știri, Eveniment

O tânără de 20 de ani, din Bascov, a fost sancționată, în cursul zilei 7 februarie, de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, după ce a fost depistată la volan, pe străzile din Pitești.

Acesta conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în timp ce vorbea la telefonul mobil, fără a avea montat un dispozitiv de tip ,,mâini libere,,.

Mai mult de atât, șoferița nu ar fi semnalizat schimbarea direcției de mers de pe banda 2 pe banda 1 și a adoptat un comportament agresiv, prin deplsarea de pe o bandă pe alta, în scopul depășirii vehiculelor ce se deplasau în aceeași direcție de mers.

În urma abaterilor constatate, aceasta a fost sancționată contravențional, cu amenzi în valoare totală de 1.320 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul deconducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

 

Foto BZI/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Un elev de 16 ani a fost reținut, după ce a bătut doi colegi la liceu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole