ARGEȘ: Femeie rătăcită în pădure- căutată de 50 de persoane

de | 10.11.2022 12:38 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Mobilizare majoră de forțe, miercuri seara, pentru o femeie, în vârstă de 85 de ani, din Lunca Corbului, care s-a rătăcit în pădurea Mârghișoara.

Soțul femeii este cel care a anunțat evenimentul, în jurul orei 17:00, iar în căutarea ei s-au mobilizat pe lângă polițiști, jandarmi din cadrul I.J.J. Argeș, pompieri argeșeni, cu camera de termoviziune, dar și comunitatea locală, pădurari și specialiști off-road și o echipă canină. În total, 50 de persoane au participat la căutările ample.

După 5 ore de căutări, bătrâna a fost găsită, fiind în stare de siguranță, potrivit polițiștilor.

În total, peste 50 de persoane au desfășurat activități de căutare, conștiente fiind că fiecare secundă care trecea era importantă, iar pe timpul nopții, pericolele erau mai mari, atât pentru echipele de căutare, cât și pentru femeie.

După ample căutări, din fericire, femeia a fost găsită la marginea pădurii. Aceasta era în afara oricărui pericol, și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu victimă, în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole