ISU Argeș a fost alături de 100 de preșcolari astăzi, în Pitești!

de | 08.02.2023 13:40 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Pompierii ISU Argeș au fost alături de voluntari ai programului “Salvator din pasiune” la Școala Gimnazială Nr. 10 Marin Preda Pitești, acolo unde au fost așteptați de peste 100 de preșcolari.

Cei mici i-au ascultat pe eroii noștri cu mare atenție și au învățat despre pregătirea și comportarea în situații de urgență.

În cursul zilei de ieri, cadre ale ale ISU Argeș, alături de voluntari ai programului “Salvator din pasiune” au vizitat preșcolarii de la Scoala Gimnaziala Nr.10 „Marin Preda” Pitesti.

Micuții au fost extrem de încântați de experiența trăită în preajma pompierilor și a voluntarilor, mai ales că aceștia le-au prezentat ilustrații cu mașinile de pompieri, iar la finalul vizitei, copiii au fost recompensați cu planșe de colorat.”, informează ISU Argeș.

Foto Facebook/ ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Marius Buga (Pro TV) – reținut pentru 24 de ore! Este anchetat pentru sex cu minori!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole