anchetaonline.ro

Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost reținut pentru 24 de ore! Este acuzat de sex cu minori!

de | 08.02.2023 15:08 | Știri, Eveniment, Importante, Național

Jurnalistul Pro TV Marius Buga, în vârstă de 42 de ani, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai televiziunii, a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat într-un dosar penal ce vizează acte sexuale cu un minor.

Jurnalistul Pro TV a fost adus în cursul zilei de marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru audieri. În cauză au fost audiate mai multe persoane.

Procurorii au decis ca în noaptea de marți spre miercuri, 7 spre 8 februarie, ca Marius Buga să fie reținut pentru 24 de ore pentru întreținerea de acte sexuale neconsimțite cu un minor, conform Adevărul.

De asemenea, astăzi, miercuri, 8 februarie, acesta urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de a se lua o măsură preventivă: fie arestarea pentru 30 de zile, fie control judiciar.

Mai mult de atât, potrivit sursei citate, victima în cauză, un minor în vârstă de 16 ani, care a fost violat de către jurnalist, a ajuns într-un centru de plasament. Băiatul a fost audia, în urmă cu câteva zile la Poliția Târgoviște, acolo unde a declarat că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Pro TV Marius Buga.

Cercetările au fost extinse pentru a se afla dacă a mai fost vorba și despre alți minori.

 

Foto TargovisteNWES/Libertatea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Marius Buga (Pro TV) – anchetat pentru sex cu minori! Percheziții azi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: