Marius Buga (Pro TV) – anchetat pentru sex cu minori! Percheziții azi!

de | 07.02.2023 17:05 | După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Național, Știri

Marius Buga (Pro TV) – anchetat pentru sex cu minori! Percheziții azi!

Jurnalistul Marius Buga, unul dintre cei mai vechi corespondenți ai postului PRO TV, este cercetat într-un dosar penal privind un act sexual cu un minor, conform Ziare.com.

În cursul zilei de marți au fost percheziții desfășurate la domiciliul acestuia. Potrivit sursei citate, cunoscutul jurnalist ar fi întreținut relații sexuale cu o persoană minoră.

Surse judiciare au dezvăluit pentru Ziare.com faptul că deocamdată jurnalistul are calitatea de suspect, iar pe numele acestuia nu a fost luată, momentan, o măsură preventivă.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște s-a înregistrat un dosar penal în care „s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.”

La această oră, cercetările sunt în desfășurare.

Știre în curs de actualizare

Foto: Facebook/ Târgoviște News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vedeta Zu, Mihai Morar – la un pas să fie prins de avalanșa care a lovit Cabana Capra

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Târgoviște

Ultimele articole