Conducea fără stres, deși nu deține permis! Argeșean prins de polițiști

de | 07.02.2023 16:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Conducea fără stres, deși nu deține permis! Argeșean prins de polițiști

Un tânăr de 28 de ani, din Poiana Lacului, s-a ales cu dosar penal, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Argeșeanul a fost prins de polițiștii din Poaiana Lacului, în cursul zilei de luni, 6 februarie, în timp ce conducea o mașină pe DN 67B. A fost oprit pentru un control de rutină și a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Republica Moldova, dar care părea fals.

Prin urmare, polițiștii au efectuat verificări, iar în urma acestora s-a stabilit că documentul prezentat de bărbat nu figura în evidențele autorității emitente. S-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

El s-a ales cu dosar penal, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili cum a fost obținut permisul fals.

Foto descriptiv Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Patru incendii au avut loc în Argeș într-o singură noapte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole