anchetaonline.ro

Proiect. Tarifele aplicabile în domeniul sanitar-veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, actualizate cu rata inflației!

de | 08.02.2023 14:46 | Știri, După locație, După subiect, Economic

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a publicat pe site-ul instituției un proiect de act normativ privind aprobarea tarifelor aplicabile în domeniul sanitar – şi pentru siguranţa alimentelor  ca urmare a actualizării tarifelor în funcţie de rata inflaţiei din anul 2022. Noile tarife se găsesc în proiect.

”De asemenea, conform art. 48 alin. (7) din Ordonanţa Guvernului nr. 42/2004, cu modificările şi completările ulterioare, cuantumul tarifelor pentru venituri proprii ale unităţilor din subordinea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care sunt constituite, potrivit art. 48 alin. (5) din actul normativ mai sus menţionat, din exercitarea activităţii de inspecţie şi control sanitar-veterinar, din tarife pentru activităţi sanitar-veterinare şi de laborator, din consultanţă şi din alte prestaţii specifice: acţiuni de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare, examene şi lucrări de laborator, precum şi din alte activităţi din domeniul sanitar-veterinar, se aprobă prin ordin al preşedintelui Autorităţii şi se actualizează anual, în funcţie de rata inflaţiei din anul precedent. Având în vedere prevederile legale mai sus menţionate, se impune actualizarea cu rata inflaţiei din anul 2022 a tarifelor în lei prevăzute în Anexele nr. 1-8 la Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor nr.  96/2014 privind aprobarea tarifelor aplicabile în domeniul sanitar – veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, cu modificările ulterioare”, se arată în referatul de aprobare.

Foto descriptiv. Sursă foto: Wow biz.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În caz de cutremur. Iată ce trebuie să conțină un kit de supraviețuire

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANSVSA