Argeș: Graba costă. O șoferiță de 34 de ani din Berceni, surprinsă de radar cu 109 km/h

de | 13.06.2023 14:00 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Iar, în urma acestora au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei.

De asemenea, au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Printre cei depistați și amendați de polițiștii argeșeni, în cursul zilei de ieri, 12 iunie, se află și o femeie de 34 de ani, din comuna Berceni.

Șoferița se deplasa pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, conducând un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 109 km/h.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 zile.

Tot pe DN 73, dar pe raza localității Mihăești, polițiștii rutieri câmpulungeni au depistat și un bărbat de 33 de ani, din Țițești, care a apăsat prea tare pedala de accelerație, fiind surprins de aparatul RADAR cu viteza de 126 de km/h.

Tânărul a fost amendat cu 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 zile.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ploile torențiale au făcut prăpăd în țară! Sute de gospodării inundate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73

Ultimele articole