ARGEȘ. Hoața de panseluțe filmată! S-a servit cum a poftit!

de | 15.04.2023 09:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

ARGEȘ. Hoața de panseluțe filmată! S-a servit cum a poftit!

Femeile adoră florile atât de mult, încât unele dintre ele par că nu se pot stăpâni să se ”răsfețe” cu mireasma lor, chit că vorbim de flori care nu au fost cumpărate de ele ori primite în dar.

Este și cazul unei femei care a fost surprinsă de camerele video ale unui magazin din orașul Costești, din județul Argeș, în timp ce fura … panseluțe.

Hoața de panseluțe s-a „înarmat” cu ochelari de soare, și-a tras gluga pe cap, iar apoi s-a servit cum a poftit, chiar în plină zi. Ba mai mult, la un moment dat aruncă o privire și un zâmbet spre camera de supraveghere.

hoata panselute22 - ARGEȘ. Hoața de panseluțe filmată! S-a servit cum a poftit!

Foto Facebook Magazin Agricol

Fotografiile cu femeia au fost postate pe pagina de Facebook a Magazinului Agricol din Costești:

Asa cum v-am obișnuit deja, în fiecare an avem multe iubitoare de flori. Anul acesta spre deosebire de alți ani totul se petrece pe timp de zi, cu gluga și ochelari de soare. Noua femeilor ne place sa ne aranjam și uneori sa fim de „nerecunoscut”. Panseluțe erau simple, de culoare galbena dar urmează sa completam cu ceva mai spectaculos. Va asteptam, dar sa treacă saptamana aceasta deoarece este păcat ce ati facut, bineinteles cu publicitate pe rețelele sociale ”, au transmis reprezentanții magazinului.

hoata panselute - ARGEȘ. Hoața de panseluțe filmată! S-a servit cum a poftit!

Foto Facebook Magazin Agricol

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Stelică Crăciun a pierdut definitiv fostele alimentări și restaurante luate de la Supercom

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Costeşti

Ultimele articole