Argeș. I-au furat telefonul în contul unei datorii! Un bărbat de 34 de ani a fost reținut

de | 12.04.2024 15:57 | Eveniment, Județean

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar în cursul zilei de ieri, 11 aprilie, au reținut un bărbat de 34 de ani.

Acesta este acuzat că, pe 6 aprilie, împreună cu o femeie de 26 de ani, ar fi folosit violența și i-ar fi furat telefonul mobil unui bărbat, în schimbul unei datorii pe care acesta o avea față de tânără.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 6 aprilie a.c., cel în cauză, împreună cu o femeie de 26 de ani, l-ar fi deposedat pe un bărbat, prin acte de violență, de telefonul mobil, pe fondul faptului că persoana vătămată ar fi avut de restituit o sumă de bani
către femeie.”, transmite IPJ Argeș

Din fericire, oamenii legii au recuperat telefonul și l-au restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv captură video Ancheta Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Monica Macovei-condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare în cazul accidentului de la Mangalia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: