PNL Argeș și-a lansat candidații la Slobozia, Vulturești și Bascov

de | 15.04.2024 11:56 | Județean, Politic

Liberalii argeșeni au avut o duminică plină. A avut loc lansarea candidaturii lui Constantin Cojocaru la Slobozia, a lui Dumitra Ion la Vulturești și a lui Constantin Toma Bomborezu la Bascov.

”O zi însorită alături de argeșeni. Primăriile comunelor Bascov, Vulturești și Slobozia vor avea administrație liberală.

Candidații pornesc la drum cu obiective bine definite, completate cu experiență și profesionalism. Dar și cu o echipă solidă în spate.

Constantin Toma Bomborezu este cel care va aduce schimbarea! Este născut și crescut în Bascov și cunoaște nevoile comunei și ale bascovenilor la firul ierbii.

Ion Dumitra este cel care poate asigura în Vulturești administrația locală performantă ca primar.

El va sprijini mediul de afaceri, va încuraja și promova producătorii locali. Va face din Vulturești o localitate de nivel european.

Constantin Cojocaru, candidatul PNL la primăria comunei Slobozia are o carieră solidă în administrație și expertiza necesară pentru a duce comuna pe calea dreaptă, calea progresului.

Au sprijinul meu și al candidatului PNL la șefia Consiliului Județean, Radu Perianu, pentru realizarea tuturor proiectelor pentru Argeș. Vor face echipă bună, ducând Argeșul pe calea dreaptă!”, a fost mesajul transmis duminică de Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș.

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Președintele PNL Argeș: ”Avem un număr de femei candidate la primărie care s-a dublat în comparație cu acum patru ani”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș