ARGEȘ. Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu s-a întâlnit cu Ion Mînzînă și Ion Georgescu

de | 22.03.2023 14:35 | Știri, Administrație, Județean

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu a fost prezent astăzi, 22 martie, în județul Argeș.

Adrian Câciu, alături de secretarului de stat, Mihai Diaconu s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă.

Alături de președintele Ion Mînzînă, la întâlnire s-a aflat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni și consilierul județean Nicolae Tudose.

cj Argeș

Discuțiile au fost legate de finanțarea proiectelor, de bugetele administrațiilor județene și locale, cele care permit dezvoltarea județelor, dar și de sursele de finanțare pentru județe prin elaborarea și aprobarea Codului finanțelor publice locale, a criteriilor de echilibrare a bugetelor județelor care să asigure o dezvoltare echilibrată a unităților administrativ-teritoriale, criterii care să nu mai fie modificate prin legile anuale de aprobare a bugetului de stat și numai așa putându-se asigura o predictibilitate a surselor de finanțare a județelor”, au transmis reprezentanții CJ Argeș, printr-un comunicat de presă.

cj Argeș

Foto: Consiliul Judetean Arges

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CJ Arges

Ultimele articole