Argeș: Monstru cu chip de om! Bărbat reținut după ce și-a bătut propria mamă

de | 08.02.2023 19:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeș: Monstru cu chip de om! Bărbat reținut după ce și-a bătut propria mamă

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Albota, a fost reținut de oamenii legii, după ce și-a bătut propria mamă.

Incidentul șocant a avut loc marți seara, atunci când polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că, la o casă aflată pe raza comunei Albota, bărbatul de 45 de ani și-ar fi agresat mama, care are nevoie de îngrjiri medicale.

La fața locului au ajuns polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Albota și l-au găsit atât pe agresor, cât și pe mama acestuia.

Femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrjiri de specialitate. Totodată, pe numele fiului agresor a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Cercetările sunt în desfășurare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Observatorul Prahovean

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Pitești

Ultimele articole