PSD Argeș: La mulți ani și multă sănătate celor peste 70.000 de soldați aflați în slujba Armatei României!

de | 25.10.2023 14:59 | Județean, Politic

O delegație a PSD Argeș a participat astăzi, 25 octombrie 2023, la ceremonialul militar-religios organizat de Garnizoana Pitești de Ziua Armatei. În deschiderea ceremonialului a fost intonat Imnul Național al României, după care a urmat slujba de pomenire a celor căzuți pe câmpul de luptă pentru neam și țară.

Manifestările au continuat cu depunerile de coroane, jerbe și buchete de flori la Monumentul Eroilor, iar ceremonia s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare. Din delegația PSD Argeș condusă de prim-vicepreședintele Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, au făcut parte deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, precum și consilieri județeni și locali.

”Glorie eternă eroilor neamului!

La mulți ani! și multă sănătate celor peste 70.000 de soldați aflați în slujba Armatei României!”, este mesajul transmis de PSD Argeș în ultima postare publicată.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul Andreea Crîmpiță-Matei vine cu vești bune. Finanțare importantă pentru comuna Mihăești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș