(VIDEO) Argeș – Nicu „nebunu” l-a omorât pe nea Ion

de | 02.07.2023 17:35 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Locuitorii unei comune din judetul Argeș sunt bucuroși că au scăpat de un bărbat care era spaima satului, dar prețul este unul mult prea mare. Acesta a omorât un om, chiar pe vecinul care îi dădea să mănânce și să bea.

Această căsuță mică, albastră, din comuna Mălureni – Arges, este locul în care bărbatul de 39 de ani, cunoscut ca spaima satului, l-a înjunghiat de șapte ori pe proprietar, vecinul său de 67 de ani, care îl chemase să îi dea să mănânce și sa bea, așa cum făcea in fiecare zi.

Criminalul i-a dat până victima nu a mai respirat. Apoi s-a dus la cumnați, care stau vizavi, și le-a spus ce s-a întâmplat.

Criminalul era cunoscut ca oaia neagră a satului. A mai fost închis în trecut pentru furt și tâlhărie, victime fiind mai mulți localnici. Toată lumea să temea de el.

Eu am venit de la servici, eram obosit, dormeam și m-a sunat cumnată-mea că stă mai în deal, că după ce l-a omorât s-a dus cu cuțitul și a ciocănit la ea la ușă și ea s-a speriat și m-a sunat, că nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Când am ajuns acolo, era plin de sânge și cu cuțitul în mână. Am zis ,,ce  ai facut mă” și el a spus că l-a omorât, de la băutură.. L-am pus să arunce cuțitul mai departe, l-am pus să stea jos, am sunat la 112, au venit de la Domnești de la Poliție, i-au pus cătușele și l-a aranjat”, povestește unul din frații criminalului, Toma Ionel.

Acesta a mai precizat că fratele lui, bărbatul care a ucis un om nevinovat, se numește Toma Nicolae și acesta a fost în stare să-i atace soția și fata.

El așa fost toată viața, a făcut și pușcărie, era periculos.. Eu am fost plecat în Germania și la sfârșitul lui februarie a trebuit să vin acasă că a intrat peste femeie și peste fată cu toporul”, mai spune Toma Ionel.

O doamnă din localitate a povestit că ea stătea numai cu poarta legată deoarece îi era frică de el. Precizează de asemenea că bărbatul a mai făcut pușcărie înainte, că era bețiv, nu ca frații lui.

A mai făcut pușcărie..spărgea, lua banii de la bătrâne, bea..dacă era bețiv.”

Frații lui sunt toți bine dar ăsta era stricat nu știu ce avea. M-am mirat, am rămas așa, când am auzit, de băiatul ăla mort, era cuminte băiatul ăsta, nevasta-sa a murim, n-avea copii, a stat prin București, avea un pic de pensie”, mai povestește femeia.

Deși nimeni nu recunoaște oficial, toți sunt bucuroși că au scăpat de bărbatul care le făcea zile fripte.

Unul din cei opt frați ai criminalului, sătul până peste cap de el, e acum mai liniștit. Declară că e bine, că stă și maică-sa liniștită, că îi agresa pe toți .

Drept să vă spun nu prea ține nimeni legătura cu el, că e nesimțit. Mie nu îmi era teamă de el că eu îi dădeam peste bot mereu…

Am rămas fără cuvinte când a bâzâit telefonul…dar până la urmă cred că stă și maică-mea mai linișită… Îi agresa pe toți.”

Bărbatul mai spune că-l vedea rar pe fratele lui, fiind plecat ca șofer pe comunitate, ajungea mai rar acasă. De asemenea declară că a observant că fratele lui a devenit agresiv în ultima perioadă.

El nu prea era așa înainte, a fost bătut, când mergea pe la discoteci…acum în ultimul timp a devenit mai agresiv”

Polițiștii l-au ridicat pe criminal și l-au reținut pentru 24 de ore.

epure furt apă

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în localitatea Mălureni, în urma unui conflict între doi vecini, unul dintre aceștia a fost înjunghiat și a decedat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au intervenit, cu operativitate, la locul indicat și au stabilit că cele sesizate se confirm.

Din cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat  de 39 de ani, din Mălureni, în timp ce se afla la domiciliul vecinului său, de 67 de ani, pe fondul consumului de alcool și a discuțiilor în contradictoriu, l-ar fi înjunghiat pe acesta din urmă.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Bărbatul de 39 de ani a fost condus la sediul poliției, pentru audieri iar după administrarea probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus reținere bărbatului, pentru 24 de ore”, a precizat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Poliției Argeș. 

Cazul a fost luat de procurori, iar mâine criminalul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni

Ultimele articole