anchetaonline.ro

Argeș: Patru copii au plecat cu mașina la furat! Șoferul, un minor de 14 ani, a fugit e poliție!

de | 31.01.2023 16:43 | Știri, Eveniment, Județean

În caz șocant a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 29 spre 30 ianuarie, în jurul orei 02.00. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au încercat să oprească o mașină ce circula pe DN 73D, efectuând semnal regulamentar de oprire.

Șoferul nu s-a conformat și a fugit de poliție până pe raza orașului Mioveni, unde, după somarea că va fi folosit armamentul din dotare, a oprit.

În interiorul mașinii au fost găsiți patru minori, doi de 14 ani și doi de 16 ani, toți din comuna Crângurile, județul Dâmbovița. Ba mai mult, șoferul era chiar unul dintre minorii de 14 ani.

Aceștia au sustras plăcuțele cu numerele de înmatriculare de la un autovehicul de pe raza orașului Mioveni, iar în portbagajul mașinii au găsite mai multe bunuri furate din două magazine din localitățile Stâlpeni și Schitu Golești. Astfel, a fost vorba despre produse alimentare, pachete de țigări, sticle cu băuturi alcoolice.

Minorii au fost preluați de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni și duși la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt calificat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, cei doi minori de 16 ani au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ceilalți doi minori, de 14 ani, sunt cercetați în stare de libertate.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, anunță IPJ Argeș.

Sursa Foto Promotor.ro
Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Scandal într-o primărie din Argeș! Edilul a fost agresiv cu o femeie! Dosar penal pentru loviri și alte violențe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: