(VIDEO) Scandal într-o primărie din Argeș! Edilul a fost agresiv cu o femeie! Dosar penal pentru loviri și alte violențe

de | 31.01.2023 15:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

Ca urmare a evenimentelor petrecute astăzi, nici reacțiile politice nu au întârziat să apară. Astfel, PNL Argeș a transmis un comunicat de presă prin care „solicită autorităților statului să pedepsească, în conformitate cu legea, reacția primarului pesedist din Căteasca.”

Reacția PNL: “PNL Argeș dezavuează total astfel de comportamente agresive și huliganice”

Oamenii din Căteasca au cerut transport public în comună, iar primarul pesedist a sărit să-i bată! Florin Năstase este cercetat penal!

Consilierii locali liberali au solicitat ca localitatea Căteasca să se alăture Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport, după ce foarte mulți cetățeni au cerut acest lucru în mod public și în repetate rânduri. Primarul Florian Năstase nu a fost de acord cu solicitările legitime ale oamenilor și nici cu propunerile care au venit din partea consilierilor PNL.

De aceea, astăzi, în cadrul ședinței de CL, consilierii liberali au depus un proiect de hotărâre în care au cerut să suplimenteze ordinea de zi cu proiectul privind extinderea transportului public în comuna Căteasca. Primarul și secretarul primăriei au refuzat să îl pună pe agenda ședinței și au vrut să dea bir cu fugiții, la fața locului fiind mai mulți cetățeni interesați de subiect. Cei care au participat la ședința de Consiliu Local au îndrăznit” să îi ceară socoteală primarului pentru refuzul său absurd de a introduce transport public în localitate.

Din păcate, lipsit de idei și fără argumente, primarul pesedist a lovit o femeie care filma scena și încerca să afle de ce nu stă edilul de vorbă cu oamenii. În momentul incidentului agenții de Poliție prezenți nu au întreprins nicio măsură, față de această agresiune. Ulterior a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar cercetările continua, a anunțat IPJ. PNL Argeș solicită o anchetă în acest caz, deoarece din filmare se vede clar cum primarul Florian Năstase lovește o persoană.

PNL Argeș dezavuează total astfel de comportamente agresive și huliganice și solicită autorităților statului să pedepsească, în conformitate cu legea, reacția primarului pesedist din Căteasca. “, transmite Departamentul de Comunicare al PNL Argeș.

În urma informațiilor publicate de Anchetaonline.ro, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a specificat că polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au fost solicitați, în mod direct, de către primarul din Căteasca, să intervină,pentru „pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și pentru preîntâmpinarea unor conflicte”.

În urma informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală ce a avut loc, în cursul zilei de astăzi, într-o clădire administrativă din localitatea Căteasca, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au fost solicitați, în mod direct, de către un bărbat de 67 de ani, din Căteasca, să intervină, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și pentru preîntâmpinarea unor conflicte, ca urmare a unor discuții în contradictoriu, ce au avut loc în cadrul unei ședințe de Consiliu Local.

După suspendarea ședinței, în cadrul discuțiilor desfășurate ulterior, un bărbat, de 67 de ani, ar fi lovit peste mână o femeie, de 61 de ani.

În cauză, a fost întocmit, din oficiu, dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeș.

Știre inițială

(VIDEO) Scandal într-o primărie din Argeș! Edilul a fost agresiv cu o femeie! Dosar penal pentru loviri și alte violențe

Scandal la Primăria Căteasca, din județul Argeș! Marți, 31 ianuarie, a avut loc o ședință a Consiliului Local, în instituție.

Printre punctele de pe ordinea de zi a fost aprobarea bugetului, dar oamenii, în ședința publică, au cerut să discute și despre alte lucruri de interes pentru ei, un subiect important fiind acela al transportului în localitate. Cetățenii susțin că au venit și cu soluții, care însă, nu au fost luate in discuție.

Mai mult, acest lucru ar fi generat revoltă și scandal în sală, iar primarul comunei Căteasca, Liviu Năstase, a plecat pur și simplu. Intuind că va fi contestat, edilul ar fi chemat și poliția în instituție pentru a aplana un eventual conflict.

Situația a degenerat atunci când, la ieșire, o femeie l-a admonestat, iar edilul a lovit-o peste mână și peste telefon.

În filmare, se poate observa cum femeia se îndreaptă cu telefonul spre primarul Năstase, iar la un moment dat, acesta își iese din fire și îi dă peste mână și peste telefon acesteia.

Femeia a făcut plângere la Poliție, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un polițist a fost bătut în fața băiețelului său! A vrut să salveze o tânără agresată de 3 indivizi

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: