anchetaonline.ro

Un polițist a fost bătut în fața băiețelului său! A vrut să salveze o tânără agresată de 3 indivizi

de | 31.01.2023 14:37 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un polițist a fost bătut în fața băiețelului său! Bărbatul voia să salveze o tânără agresată de 3 indivizi

Caz revoltător în zona gării din Gugești, județul Vrancea, acolo unde un polițist, aflat în timpul liber, a fost bătut cu pumnii și picioarele de trei indivizi.

Incidentul a avut loc duminică, 29 ianuarie, iar polițistul se afla cu băiețelul său, în vârsta de 7 ani, care din nefericire a fost martor evenimentul șocant.

Potrivit anchetatorilor, în timp ce se afla cu fiul său, la gara din Gugești, bărbatul a văzut trei indivizi care agresau fizic și verbal o tânără prezentă pe peronul gării.

Omul nu a stat pe gânduri și a mers la cei trei tineri, rugându-i să o lase în pace pe femeie și spunându-le că este polițist. Însă, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, s-au năpustit asupra polițistului și l-au bătut cu pumnii și picioarele.

Colegii bărbatului au fost anunțați, iar în scurt timp, cei trei indivizi care fugiseră, au fost prinși.

Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind deschis ar penal pentru lovire și alte violențe.

La data de 30 Ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugesti au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, care în cursul serii de 29.01.2023, în jurul orei 20:23, au lovit un bărbat, in timp ce se afla pe peronul gării din comuna Gugești.

Tinerii urmează sa fie prezentați in cursul zilei de astăzi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Vrancea.

Foto descriptiv Monitorul de Suceava

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Pietoni amendați pentru traversare prin locuri nepermise

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: