Argeș: Patru hoți au plecat la furt de cai! 5 animale au fost răpite!

de | 15.06.2023 18:40 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au continuat verificările, în ultimele 24 de ore, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au identificat și reținut un bărbat de 34 de ani, din Mălureni, care se sustrăgea urmăririi penale.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a constatat că, în cursul nopții de 31 mai spre 01 iunie, bărbatul, alături de alți trei bărbați, ar fi furat un cal din curtea unei locuințe din Berevoești.

Totodată, în noaptea de 23 spre 24 iunie, ar fi sustras doi cai, lăsați nesupravegheați, în apropiere de DN 73C.

De asemenea, în seara zilei de 25 iunie, bărbații ar fi furat doi cai, de pe izlazul comunal din localitatea Băjești.

În cauză, organele de lege au efectuat, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale, cinci percheziții domiciliare la locuințele persoanelor bănuite, din localitățile Mălureni, Micești și Călinești.

Ulterior, la data de 03 august 2022, după administrarea probatoriului, polițiștii au reținut trei bărbați, de 23 și 28 de ani, din Mălureni, respectiv de 33 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița, care au fost prezentați, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în fața instanței, fiind dispusă măsura arestării preventive față de aceștia.

La data de 14 iunie a.c., bărbatul de 34 de ani, din Mălureni, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”, transmite IPJ Argeș.

 

digi-animalworld.tv

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Găvana! Poliția este la fața locului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole