Argeș: Pensionar prins conducând beat, un autoturism neînmatriculat! S-a ales cu dosar penal!

de | 26.03.2024 18:37 | Știri, Eveniment

Un bărbat de 72 de ani, din Bogați, a fost depistat, în cursul zilei de astăzi, 26 martie, de polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal de pe raza localității de domiciliu.

Bărbatul iar s-a ales cu dosar penal conform art. 334, alin. 1 din Codul Penal, după ce s-a constatat că autovehiculul în cauză nu figurează înmatriculat.

Mai mult de atât, bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare ce atrage răspunderea de natură contravențională.

Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean reținut pentru 24 de ore, după ce a condus fără permis!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: