Set! FC Argeș pierde Divizia A cu 6-1!

de | 29.05.2023 21:58 | Știri, Importante, Județean, Lifestyle

În această seară, FC Argeș a luptat pe Arena Națională cu Dinamo pentru a-și conserva locul în prima ligă a fotbalului national. Este mult spus ” a luptat”, întrucât sportivii intrați sub culorile clubului alb-violet au fost efectiv doborâți de un Dinamo hotărât să se întoarcă în Divizia A. Încă din prima parte, meciul a devenit un coșmar pentru argeșeni, ajungându-se la diferențe enorme de scor în favoarea gazdelor.

La pauză, soarta FC Argșs era deja pecetuita, intraâdu-se la vestiare cu 4-0 in favoarea lui Dinamo. Au înscris în prima parte a meciului:

Q. Bena – în minutul 15, Gorka Larrucea -in minutul 24, A. Pop – în minutul 28 și L. Ghezali în minutul 40.

Coșmarul a continuat si dupa începerea celei de-a doua reprize, în care argeșenii au reușit și ei un gol, dar au mai încasat încă două.

Meciul de baraj s-a încheiat, așadar, cu un scor zdrobitor de 6-1 în favoarea lui Dinamo și, odată cu acest scor, s-a încheiat, cel mai probabil, pentru moment drumul clublui piteștean în Divizia A. Deși, formal, mai există un meci de retur weekend-ul viitor, la cum s-au prezentat cele două echipe și la cât de mare este diferența de scor, alb-violeții nici într-o minune nu mai mai pot spera.

Dezamăgirea suporterilor argeșenii este enormă, sute de mesaje și comentarii care oscilează între amărăciune și furie umplând spațiul online.

 

Foto descriptiv.

Sursa Sport.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Contract de 5 milioane euro la Bogaţi pentru o firmă acuzată că face lucrări deplorabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole