Primăria Municipiului Curtea de Argeș a anunțat programul pentru ”Ziua internațională a copilului”

de | 29.05.2023 22:53 | Știri, Eveniment, Județean

Primăria Municipiului Curtea de Argeș alături de Consiliul Local Curtea de Argeș, Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu” și Clubul Copiilor Curtea de Argeș, a anunțat programul activităților organizate la Curtea de Argeș de joi, 1 iunie 2023, pentru ”Ziua internațională a copilului”.
– 09:00 – Desene pe asfalt – Activitatea se va desfășura pe platoul din fața sălii de sport a orașului. Înscrierile vor fi libere și vor participa copii preșcolari, copii ciclul primar și gimnazial.
– 09:00 – Mini fotbal – competiție de fotbal între echipe. Competiția se va desfășura pe stadionul municipal, înscrierile sunt libere, iar de organizarea competiției se vor ocupa profesori de educație fizică din școlile municipiului.
– 09:45 – Concurs de trotinete, triciclete, biciclete și role pentru preșcolari. Înscrierile sunt libere, iar de organizarea competiției se vor ocupa profesori de educație fizică din școlile municipiului – Activităţile se vor desfăşura pe Platoul de la Sala de Sport.
– 10:00 – 1 Iunie- toată familia pe bicicletă – Parada bicicliștilor de toate vârstele pe Bulevardul Basarabilor.
– 10:30 – Disney pop – Concert muzică din desenele animate ale lui Walt Disney susținut de Bandul Filarmonicii Pitești, alături de solistele Luana Toader și Ana Maria Baltag – Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”.
– 11:30 – Spectacol artistic – susținut de Clubul Copiilor Curtea de Argeș, locul desfășurării: Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”.
ziua copilului 1 - Primăria Municipiului Curtea de Argeș a anunțat programul pentru ”Ziua internațională a copilului”
Foto

Primăria Municipiului Curtea de Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ministerul Educației a schimbat data. Evaluarea națională pentru clasa a VI-a, amânată din nou

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: