Agresorul bărbatului găsit plin de sânge pe o stradă din Bragadiru, care a murit la spital, s-a predat la Poliție!

de | 29.05.2023 23:15 | Știri, Eveniment, Național

După cazul în care un bărbat a fost găsit căzut în plină stradă şi plin de sânge, în oraşul Bragadiru, decedând ulterior la spital, agresorul s-a predat la poliție.

Este vorba un bărbat de 34 de ani care s-a predat la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti şi a afirmat că el este autorul crimei, povestind că l-a înjunghiat pe bărbatul găsit pe stradă pentru din cauza unor neînţelegeri din trecut cu acesta.

Acum, agresorul este acuzat de omor și a fost reţinut. El va fi prezentat în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Evenimentul s-a petrecut duminică seară, pe o stradă din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, când un bărbat a fost găsit căzut şi cu sânge pe haine, pe o stradă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, care au deschis un dosar pentru omor. Un bărbat de 34 de ani s-a predat la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti, spunând că el este autorul crimei. De acolo, cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov.

Foto descriptiv/Shtiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean prins în timp ce trăgea cu pistolul în curte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole