Reacția lui Gentea după Dinamo- FC Argeș 6-1 – „Sunt devastat, sunt șocat! Renunț la echipă”

de | 29.05.2023 23:36 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Edilul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a avut o primă reacție, după înfrângerea din această seară a echipei FC Argeș în meciul cu Dinamo, care a avut loc pe Arena Națională, terminându-se, astfel, devastator pentru argeșenii noștri, cu un scor de 6-1.

Primarul a anunțat, în exclusivitate, pentru ProSport, că este complet devastat în urma scorului din această seară. Acesta a declarat că nu va mai susține echipa FC Argeș.

În meciul Dinamo – FC Argeș, 6-1, au marcat, conform prosport.ro: Quentin Bena (15), Gorka Larrucea (24), Alexandru Pop (28), Lamine Ghezali (40, 62), Dani Iglesias (56), respectiv Mario Zebic (55). Din minutul 64, piteștenii au activat cu un om mai puțin, Kevin Koubemba fiind eliminat.

Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de această echipă. Sunt devastat, sunt șocat. Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine.

Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns? Ne mințim între noi? Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion. A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a precizat primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, pentru ProSport.

 

Foto Background – Digi Sport
Foto 2 – Ziarul Argesul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Set! FC Argeș pierde Divizia A cu 6-1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole