Piteștean prins în timp ce trăgea cu pistolul în curte!

de | 29.05.2023 17:25 | Știri, Costești, Eveniment, Județean, Pitești

Piteștean prins în timp ce trăgea cu pistolul în curte!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați în legătură cu evenimentul, de către o persoană din aceeași localitate. Aceasta a declarat că în curtea unei locuințe se trage cu o armă cu aer comprimat.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, au intervenit, alături de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, la fața locului, acolo unde a fost identificat un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

Deși piteșteanul era deținător legal al unei arme lungi neletale, cu aer comprimat, de tir sportiv, care ar fi tras mai multe focuri asupra unei ținte improvizate în curtea locuinței pe care o deține în orașul Costești.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă fără drept, conform articolului 343 din Codul Penal.

De asemenea, arma a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Avertizare ANM în Argeș! Ne așteaptă descărcări electrice și grindină!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole