Auchan şi-a retras marfa vândută în oficiile poştale din Piteşti

de | 29.05.2023 17:01 | Știri, Din ediția tipărită, După locație, După subiect, Economic, Pitești

În urmă cu un an, Auchan România a încheiat un parteneriat cu Poşta Română, prin care retailerul  să vândă în incinta unor oficii poştale produse alimentare şi nealimentare. Pentru acest proiect-pilot, au fost selectate patru oficii poştale din Piteşti, unde vreme de un an clienţii au putut nu numai să apeleze la serviciile Poştei, ci şi să îşi facă mici cumpărături. Conform acordului, pe o suprafaţă de 10-12 mp din incinta celor patru oficii poştale, Auchan a pus la vânzare aproximativ 150 de produse, care se puteau achita la ghişeele Poştei.

Se pare însă că afacerea nu a avut rezultatele scontate, din moment ce săptămâna trecută cele două părţi au căzut de comun acord să pună capăt parteneriatului, la iniţiativa celor de la Poşta Română, după cum au anunţat reprezentanţii Auchan: „Decizia luată a fost ca urmare a analizelor interne ale Poştei Române, care probabil au condus la concluzia că unele obiective interne ale companiei naţionale nu au fost atinse” – a transmis Auchan România.

La rândul lor, reprezentanţii Poştei Române au admis că proiectul „nu a fost ce trebuie”: „Câți dintre dumneavoastră știți de proiectul-pilot de acum un an și jumătate cu un mare lanț de supermarket, cu Auchan, în care am încercat să vedem dacă merge, dacă putem transforma oficiile noastre în magazine de proximitate, exact după modelul companiilor de poștă din Marea Britanie? Bun, am testat un an de zile, nu a fost ce trebuie, am renunțat la parteneriat, încercăm altceva.”, a declarat marți liberalul Valentin Ștefan, director general interimar la Poștă.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cetățeanul cu nr. 20.000.000 – un argeşean abonat la contracte cu CJ și Primăria Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Auchan | Poșta Română

Ultimele articole