Ministerul Educației a schimbat data. Evaluarea națională pentru clasa a VI-a, amânată din nou

de | 29.05.2023 19:28 | Știri, Administrație, Lifestyle, Național

Ministerul Educației a anunțat astăzi că a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022 – 2023. Astfel, Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a a fost reprogramată pentru 12 iunie, respectiv 13 iunie.

Deși evaluarea națională la finalul clasei a VI-a  2023  era programată pentru sfârșitul lunii mai, mai precis în zilele de 30 mai (Limbă și comunicare), respectiv 31 mai (Matematică și științe ale naturii), iată că Ministerul Educației vine cu o nouă modificare. Aceasta este a doua amânare a Evaluării naţionale la clasa a VI-a în contextul grevei cadrelor didactice. Într-o informare publicată pe site-ul instituției Ministerul Educației anunță că a fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022 – 2023. Astfel, Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 12 iunie – Limbă și comunicare, respectiv 13 iunie – Matematică și științe ale naturii.

Foto descriptiv. Sursă foto: g4media.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Restricții de trafic în Pitești. Miercuri mii de profesori ies în stradă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: