Restricții de trafic în Pitești. Miercuri mii de profesori ies în stradă!

de | 29.05.2023 16:30 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță că miercuri, 31 mai 2023, în intervalul orar 11:00 – 11:30, traficul auto de pe Bulevardul Eroilor (tronsonul cuprins de la Inspectoratul Școlar Județean până la intersecția cu Bd. Republicii) va fi deviat pe trasee adiacente, cu excepția transportului public local.

Măsura a fost luată pentru desfășurarea în siguranță a adunării publice – marș și miting – organizate de Sindicatul Învățământului Preuniversitar Argeșean ”Muntenia”. Participanții la trafic sunt rugați să folosească rute alternative. Acțiunea de miercuri de protest este programată între orele 11.00 – 13.00.

3.000 de profesori, la protest

”Aproximativ 1.000 de persoane se vor întruni la sediul ISJ Argeș și vor parcurge următorul traseu: ISJ Argeș – B-dul Eroilor – Str. Victoriei – Piața Vasile Milea. Numărul aproximativ al participanților la adunarea publică din Piața Vasile Milea este de 3.000 de cadre didactice, auxiliare și nedidactice. De asemenea, mâine circa 500 de cadre didactice din Argeș, membre SIPA Muntenia, vor merge la București, la protest”, ne-a precizat liderul SIPA Muntenia, Adrian Voica.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Programul manifestărilor. 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, la Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole