Argeșeni înșelați de un tânăr de 21 de ani din Ialomița!

de | 29.05.2023 16:17 | Știri, Eveniment, Județean, Național

Un tânăr de 21 de ani, din județul Ialomița, apela la mila oamenilor, în numele unei asociații fictive pentru copii defavorizați și persoane cu dizabilități, pentru a obține bani.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, de către paznicul unui magazin comercial din Pitești, despre faptul că, în parcarea magazinului este o persoană care solicită bani în numele unei asociații umanitare.

Un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești s-a deplasat la fața locului și a identificat un tânăr de 21 de ani, din județul Ialomița, care avea asupra sa un tabel pentru colectare de bani în numele unei asociații regionale pentru copii defavorizați și persoane cu dizabilități.”, transmite IPJ Argeș

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că asociația în cauză este fictivă, iar tânărul a fost condus la sediul poliției, unde s-a găsit, asupra sa, suma de aproximativ 800 de lei care nu a putut fi justificată.

Aceasta a fost reținută de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, iar cercetările vor continua pentru stabilirea situației de fapt și luării măsurilor legale în consecință.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără șoferiță, prinsă de RADAR cu 120 de km/h pe DN73

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ialomița | Pitești

Ultimele articole