Descoperire macabră! A fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei care a dispărut în decembrie, anul trecut!

de | 29.05.2023 20:15 | Știri, Eveniment, Național

O descoperire cel puțin macabră a avut loc, luni, în judeţul Neamţ. Acolo unde cadavrul unei femei ce era dată dispărută încă din decembrie, anul trecut, a fost găsit într-un lac, conform Digi24.

Din păcate, anchetatorii nu au reușit să stabilească dacă trupul neînsuflețit are urme de violenţă, din cauza stadiului avansat de descompunere în care se află. Acum se aşteaptă concluziile legiştilor cu privire la cauza decesului, transmite News.ro.

La data de 29 mai, în jurul orei 13:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în albia lacului Bâtca Doamnei, a fost identificat corpul unei persoane, de sex feminin”, informează Poliţia Judeţeană Neamţ.

Organele de lege au reușit să stabilească identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie în vârstă de 42 ani, din Vădurele, dispărută din data de 11.12.2022.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai informat sursa citată.

Foto descriptiv.

urcusspreinviere.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean prins în timp ce trăgea cu pistolul în curte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole