Argeș: Poliția în stradă, vitezomani amendați!

de | 05.06.2023 13:11 | Știri, Eveniment, Județean

În zilele de weekend din minivacanța prilejuită de Ziua Copilului și Sărbătoarea Rusaliilor, polițiștii argeșeni au intensificat acțiunile pentru creșterea gradului de siguranță, prin prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice.

Pe durata acestor zile, polițiștii argeșeni au aplicat peste 700 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 150.000 de lei.

De asemenea, ei au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 54 de permise de conducere și au retras 26 de certificate de înmatriculare.

Printre cei lăsați fără permis, s-a aflat și un bărbat de 54 de ani, din Moșoaia.

El a fost surprins, pe 2 iunie, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h, într-o zonă în care limita legală de viteză este de 50 de km/h.

De asemenea, cu aceeași viteză a fost surprinsă de radar, pe 4 iunie, și o femeie de 48 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism tot pe DN 73, dar pe raza localității Stâlpeni.

În urma faptelor sale, cei doi s-au ales cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare și cu permisul de conducere reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

sursă foto  Auto Expert

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiență din partea unui tânăr din Bradu! Beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un canal colector

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73