Carambol cu trei mașini în Drăganu! O persoană a fost rănită

de | 05.06.2023 13:37 | Știri, Eveniment, Județean

Cu puțin timp în urmă, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit în cazul accidentului rutier din localitatea Drăganu, în care au fost implicate trei autoturisme.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 19 ani, din Drăganu, care conducea un autoturism, pe DC 179, la intersecția cu DN 7, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din direcția Pitești spre Rm. Vâlcea, de o femeie de 49 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din Câmpina, care se afla oprit în coloană.

În urma coliziunii, unul dintre vehicule a intrat într-o podișcă, iar o persoană a rămas blocată în interiorul mașinii.

La fața locului, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar victima, o femeie de 73 de ani, din Zalău, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În acest caz, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar oamenii legii continuă  verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Știre inițială

Un apel la 112 anunța, în urmă cu puțin timp, producerea unui accident rutier în localitatea Drăganu.

Din primele informații, trei mașini sunt implicate. Deocamdată nu se știe dacă sunt persoane rănite.

În zonă intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Știre în curs de actualizare.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Poliția în stradă, vitezomani amendați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Drăganu

Ultimele articole