Astăzi se dă startul. Ce va prezenta Apple la WWDC 2023

de | 05.06.2023 13:38 | Știri, Lifestyle, Național

Astăzi, 5 iunie, Apple va da startul WWDC 2023, evenimentul dedicat dezvoltatorilor software pentru platformele sale.Transmisia va începe la ora 20:00, ora României și o puteți viziona aici. Apple (AAPL) este de așteptat să introducă o cască de ”realitate mixtă” care oferă atât realitate virtuală, cât și realitate augmentată, potrivit edition.cnn.com.

La WWDC 2023, care începe astăzi în campusul din Cupertino, California, este de așteptat ca Apple să prezinte o cască de ”realitate mixtă” care oferă atât realitate virtuală, cât și realitate augmentată. De altfel, lansarea de către Apple a unei căști AR/VR ar fi, probabil, cea mai importantă lansare de produs hardware de la debutul Apple Watch în 2015. Aceasta ar putea revoluționa modul în care milioane de oameni interacționează cu computerele și lumea din jurul lor. Este așteptat ca Apple să prezinte și o listă de actualizări de software care vor modela modul în care oamenii folosesc cele mai populare dispozitive, inclusiv iPhone și Apple Watch.

Foto descriptiv. Sursa foto: CNN.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenționare de călătorie în Franța. Circulație feroviară, transport public și zboruri perturbate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apple