anchetaonline.ro

Inconștiență din partea unui tânăr din Bradu! Beat și fără permis, a intrat cu mașina într-un canal colector

de | 05.06.2023 12:40 | Știri, Eveniment, Județean

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Bradu, s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier, conducând fără să aibă permis și sub influența alcoolului.

În noaptea de 03 spre 04 iunie, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați printr-un apel la 112, de un accident ce a avut loc în localitatea Bradu.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești.

Potrivit IPJ Argeș, tânărul conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și s-a oprit în canalul colector al apelor pluviale.

În urma impactului, au suferit vătămări corporale atât șoferul, cât și un bărbat de 25 de ani, din Topoloveni, pasager pe bancheta din spate a autoturismului.

Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care el a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz, a fost întocmit dosar penal.

foto descriptiv tulceanoastra.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr din Pitești, închis pentru furt calificat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu