ARGEȘ: Prinsă beată la volan după distracția din weekend!

de | 24.10.2022 14:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Nu trece nici măcar o săptămână fără să avem în prim-plan șoferițe care nu respectă legile ori regulile de circulație.

Cel mai des, în ultima vreme, sunt depistate de oamenii legii conducătoare auto care urcă la volanul mașinii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Este și cazul unei femei de 35 de ani, din Ungheni, care a decis să încheie acest weekend cu puțină distracție „stropită” cu alcool. Însă, nu a ținut cont de acest aspect când a urcat la volanul mașinii. Șoferița a fost prinsă de polițiștii Biroului Rutier Pitești în timp de conducea un autoturism pe o stradă din Pitești. Verificată cu aparatul etilotest, s-a dovedit că era sub influența alcoolului.

Ea a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă femeia a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au transmis oamenii legii.

Femeia a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal în urma faptei sale.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Beată la 7 dimineața, o șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: