anchetaonline.ro

ARGEȘ: Scandalagiu potolit de polițiști! A băgat un om în spital, a amenințat o femeie și a spart geamul unui bar

de | 20.11.2022 16:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Recea, a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, iar ulterior o primit măsura preventivă a controlului judiciar, fiind acuzat de mai multe infracțiuni: lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, și răzbunare pentru ajutorul dat justiției.

În urmă cu câteva zile, argeșeanul a bătut un alt bărbat, de 43 de ani, provocându-i leziuni serioase, estimate din punct de vedere medico-legal la 11-12 zile de îngrijiri medicale. Agresorul nu s-a oprit aici și a amenințat cu acte de violență pe o femeie, rudă a bărbatului bătut, deoarece aceasta ar fi fost martor într-un alt dosar penal în care respectivul a fost condamnat.

De parcă n-ar fi fost de ajuns toate probleme pe care le-a cauzat, în aceeași zi, individul a mers într-un bar din Recea, iar acolo a spart un geam.

Oamenii legii au deschis dosar penal, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, în ziua de 19 noiembrie, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scandal într-un salon de cosmetică din Trivale! Un piteștean a bătut două femei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: