Argeș: Un tânăr de 23 de ani a dat foc apartamentului în care stătea! A fost reținut!

de | 05.04.2023 15:47 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, în cursul zilei de 4 aprilie, în jurul orei 12:00, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că la un imobil aflat într-un bloc de locuințe din Câmpulung, s-a produs un incendiu.

După intervenția pompierilor de a stinge incendiul, s-a stabilit că focul a fost pus intenționat. La scurt timp însă, cel care a provocat incendiul a a fost prins. Este vorba despre locatarul imobilului în cauză, de 23 de ani, din Câmpulung.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere săvârșită prin incendiere, conform art. 254 alin. 4 din Codul Penal.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 4 aprilie, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 5 aprilie, să fie prezentat în fața supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Decanul Academiei de Poliție a făcut furori pe internet, după ce a apărut dansând lasciv alături de o studentă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Judecătoria Câmpulung Muscel