Argeș: Cu aburii alcoolului în cap, un oaspete a luat gazda la bătaie! De nervi, și-a lovit și iubita

de | 05.04.2023 16:25 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

Argeș: Cu aburii alcoolului în cap, un oaspete a luat gazda la bătaie! De nervi, și-a lovit și iubita

Un argeșean, în vârstă de 39 de ani, din Ștefănești, a ajuns în arestul poliției pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracțiunile de amenințare, violență în familie, loviri sau alte violențe, dar și violare de domiciliu.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, bărbatul, care se afla în vizită cu iubita sa, la un alt bărbat, în noaptea de luni spre marți, i-a amenințat și lovit atât pe oaspete, dar și pe iubită.

Totul s-a petrecut după o seară stropită cu alcool. La un moment dat, între bărbat și ceilalți doi s-a iscat un conflict. Cu aburii alcoolului în cap, omul a început să îi lovească și să îi amenințe atât pe cel la care era în vizită, cât și pe iubita sa, care îl însoțise.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

La fața locului au fost chemați polițiștii și au emis un ordin provizoriu, având în vedere situația creată.

În urma evaluării situației, față de bărbatul de 39 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, conform Legii 217/2003 privind combaterea violenței domestice.
Ulterior, cele două persoane agresate au formulat plângere prealabilă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor antemenționate”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

În urma faptelor sale, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Un tânăr de 23 de ani a dat foc apartamentului în care stătea! A fost reținut!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: