Decanul Academiei de Poliție a făcut furori pe internet, după ce a apărut dansând lasciv alături de o studentă!

de | 05.04.2023 15:05 | Știri, Eveniment, Național

Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” transmite printr-o postare publicată pe pagina oficială de Facebook o acuzație asupra decanului Academiei de Poliție.

Acesta a încălcat Codul Etic al Profesorului după ce a apărut în mai multe ipostaze compromițătoare alături de o studentă. Cei doi dansau lasciv la o petrecere.

Respectivul din imagine, face parte din conducerea Academiei de Poliție(decan), având și atribuții didactice care implică studenții în cunoașterea principalelor elemente referitoare la materia Pregătire Militară Generală, desfășoară activități “extracurriculare”, participând la Manelogia, cu o studentă la master profesional, fără să ia în considerare principiile din Codul Etic al Profesorului conform cărora un cadru didactic trebuie să acționeze astfel încât relațiile private pe care le întreține cu elevii săi să nu-l îndepărteze niciodată de principiile deontologice, precum și art. 30, alin. 1 din legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, conform căreia ofițerii, maiștrii militari și subofițerii în activitate au obligația de a nu efectua activități care contravin demnității, prestigiului și normelor de comportare ce decurg din calitatea lor de cadre militare. Totodată, activitățile din cadrul facultății, la care participă împreună cu aceasta, prin care se promovează cultura și tradiția neamului românesc nu sunt compatibile cu ipostazele în care sunt surprinși, remarcându-se o discordanță profundă între imaginea pe care dorește să o creeze și adevăratele principii ale domnului locotenent-colonel.

In fond, nu e nimic rau sa vedem un profesor dansand cu o studenta, doar ca nu prea gasim farame de etica academica in pozitiile lascive, cu vadita tenta sexuala.

„Au fost publice în momentul în care vi le-am trimis către dumneavoastră cu tot cu link-ul aferent, insa aseară au apărut pe pagina lui Edward Deara, cel a cărui postare ați distribuit-o, și probabil a vorbit cu cei de la Manelogia sa le șteargă. Însă pozele au existat, link-urile de mai sus stau drept dovada, petrecerea a fost pe 15 martie”

Consideram ca nu este o conduită adecvata pentru un om cu funcție de conducere în Academia de Poliție sa se afișeze dansând cu alte studente la petreceri pe Facebook.”, transmite Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul”.

 

Sursa Foto Fabebook-Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul”.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Record CFR în Argeș – 100 km parcurși în 7 ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: