Record CFR în Argeș – 100 km parcurși în 7 ore!

de | 05.04.2023 12:33 | Știri, După locație, Eveniment, Județean, Pitești

CFR Călători a reușit să facă un record negativ, chiar în Argeș! Un tren a parcurs, după noi defectări de locomotive, marți seara, o distanță de nici 100 km în aproape șapte ore.

Este vorba despre Trenul Regio 9476 cu plecare din Piatra Olt la ora 15:45, care trebuia să ajungă la destinația finală, Pitești, la ora 18:25. Acesta a acumulat o întârziere de 237 de minute (aproape patru ore) generată de o defecțiune a locomotivei în stația Hârșești hm.

În urma defectării, trenul și-a reluat circulația în condiții de siguranță cu 170 de minute întârziere, cu o locomotivă de ajutor după efectuarea tuturor operațiunilor specifice, iar restul de 67 minute de întârziere au fost înregistrate din cauza infrastructurii, a transmis Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA la solicitarea Club Feroviar.”, clubferoviar.ro.

Acest tip de călătorie, pentru un traseu de 98 km, este prevăzut la două ore și 43 de minute.

Aceasta a făcut pe drum aproape șapte ore.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O grenadă în stare perfectă de funcționare a fost găsită într-o parcare de un șofer de TIR!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole