Argeș: Un tânăr de 23 de ani a făcut 57 de contracte de amanet false! Valoarea totală a prejudiciului este de peste 210.000 de lei!

de | 19.12.2023 22:25 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările în cursul zilei de ieri, luni 18 decembrie, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă informatică în formă continuată (57 acte materiale) și delapidare în formă continuată.

Astfel, din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din comuna Topana, județul Olt, în calitate de lucrător cu atribuții de gestiune și operator în cadrul unei societăți comerciale cu obiect de activitate specific caselor de amanet, în perioada noiembrie 2021 – ianuarie 2022, ar fi întocmit un număr de 57 de contracte de amanet false, prin menționarea în cuprinsul acestora a datelor de identificare ale unor debitori/împrumutați și ale unor bunuri care niciodată nu s-au prezentat/existat, însușindu-și în interes personal sumele aferente contractelor.

Valoarea totală a prejudiciului este de peste 210.000 de lei. Acesta a fost recuperat parțial pe parcursul cercetărilor.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer prins cu 214 km/h pe A1 București – Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: